sunnuntai 31. toukokuuta 2015

30.5.2015 Särkän lähtövalmistelut

 
Oleilu Särkällä on ollut kaikin puolin mukavaa.  Meitä paljon auttanut Kössi mainitsi että Särkällä tulee aina ja ainakin näinä päivinä, mitä me sillä olimme, näin myös oli.  Fendarit ja

lauantai 30. toukokuuta 2015

Polkupyöräillen Katajanokalle..

Uudet polkupyörät ovat jääneet täysin ilman huomiota ja Lauantaina, iltapäivästä, tuli ylitsepääsemätön tarve lähteä testaamaan niitä.

lauantai 23. toukokuuta 2015

Missä olemme eli välineet paikantamiseen...

Meidän käytössä on kahdenlaiset paikannusvälineet, joiden avulla sijaintimme on löydettävissä suhteellisen helposti.  Veneessä on kiinteästi asennettu AIS-lähetin/vastaanotin, jolloin veneet, joilla

Aamuherätykset Särkässä...

Lännestä pohjoista kohti menevä matalapaineen nostama Etelä-tuuli herätti aikaisin aamullaklo 6.  Tasaista puhkumista, joka pitäisi

torstai 21. toukokuuta 2015

Veneen katsastus 20.5.2015...

Jokakeväinen operaatio on veneen katsastus.  Katsastus ei ole pakollinen asia veneilyssä, mutta jos tai kun kuulut johonkin veneilyseuraan ja haluat käyttää veneen perässä veneilyseurasi perälippua, sekä

lauantai 16. toukokuuta 2015

Veneilyn lomassa Kamarimusiikkia, Kamaripiknik / Helsinki Sinfonietta..

Lauantaille oli suunniteltu matka venetarvikeliikkeeseen, joka sijaitsee Lauttasaaressa.  Matka osoittautui turhaksi, koska liike olikin kiinni, joten veneelle takaisin ja nettikaupan kautta tilausta tekemään.

torstai 14. toukokuuta 2015

Helatorstai 14.5, Vienti Merelle...

Toukokuun alkupäivät olivat kiireisiä.  Vene haluttiin saattaa mahdollisimman valmiiseen kuntoon, ennen 14.5 tapahtuvaa siirtoa Itäiseen Helsinkiin, Puotilaan ja sieltä sitten n. 8 mpk moottorointimatka Merenkävijöiden tukikohtaan, Särkän saarelle.

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Wappu-kunnostusta..

Wappu tuli vietettyä perinteisesti seuran lipun nostossa ja lounaalla Myllysaaressa, jonka jälkeen juhlistettiin vielä perhetuttujen kanssa Wappu vähän pidempään.

lauantai 2. toukokuuta 2015

Itämerelle, miten tähän päädyttiin, purjehdusloma Itämerellä ja jonkinlainen irtiotto arjesta..

Vuonna 2010 aloimme miettimään, että olisiko meillä mahdollisuutta vaihtaa venettä isompaan.  Keskustelua käytiin satunnaisesti ja tunteet olivat ristiriitaisia.  Olihan nykyinen veneemme, First 305, ollut mieluinen ja sitä olimme kunnostaneet/laittaneet mieleiseksemme ja siihen näin kiintyneet.

Keskustelua kävimme ja lopulta päätimme, että aloitetaan projekti: Uuden veneen hankinta.

Myös matkallemme sattuneet vastoinkäymiset ovat vaikuttaneet päätöksiin.  Sanonta kuuluukin "Vain tekemättömiä asioita kannattaa katua".  Suunnitelmat muuttuvat ja niitä pitää ymmärtää muuttaa, jos tarve tulee.

Mietitään rauhassa kesän 2015 aikana, mitä haluamme tulevaisuudelta seuraavaksi.. :-)