perjantai 26. kesäkuuta 2015

26.6.2015, Day 4, Oh think twice, it's another day ..

Kellon herätykseen heräsimme, ilta pitkään meni.
Ei jaksais nousta, niin lämmin vällyn alla on.
Ylös kampeaa hän, aamutoimille rientään.
Sieltä palattuaan huomaa hän, Hän noussut on.
Hiljaista aamupöydässä on, ei tunnu normaalilta tää.
Aamupala, kauppaan ja menoksi, ei lähde tää lennoks'.
Taivas pistää vastaan, vettä niskaan nappaa.
Kauppaan ja plään..  mikä plään?

Edellisien päivien riennot olivat kivoja. Ohjelmaa yllin kyllin, aamusta iltaan.  Edellisenä iltana oltiin riipastu jotain seuraavaksi etapiksi.. Ornö... tai jotain sellaista..

Plan B?
Aamulla oli vaikea nousta.  Ei jotenkin päässyt liikkeelle.  Oliko yö vienyt herkkyyden?, mutta sama tunne oli aistittavissa molemmilla?  Aamutoimet, aamupalalla hiljasta.. pitäisi pistää murua poskeen, kun kaupassa jäi eilen käymättä..  jukra, vettä alkoi satamaan..  Ilmatieteen laitos lupaa aamuksi sadetta ja foreca iltapäiväksi..  Aamusta ainakin sataan ja sataako myös iltapäivänä.. kauppaan tuossa kelissä.. kastutaan kyllä..  No, mikäs se matkasuunnitelma on????.. No, kerro sinä!!!  Eihän meillä ole oikein suunnitelmaa, karttoja, esitteitä ja nettiä vähän selattu...
Eihän me ehditä tästä liikkeelle  mitenkään.. Kello on kohta jo 9!!!  Jokos sä olet syönyt, kun luet sitä kirjaa vain..  Vettäkin sataa..

Kaiken laista keskustelua ja sanan vaihtoa, mutta lopulta vaihtoehdot olivat esillä:

  1. edetään eilen mietityn suunnitelman mukaan: kauppa ja menoksi
  2. jäädään tänne ja mietitään ohjelma uudestaan
Pikainen katseiden vaihto ja sadetakit päälle sekä satamakonttoriin lopms, lomps,..

Vapaita paikkoja on, mutta jouduimme vaihtamaan paikkaan nykyisestä, koska tämän paikan on varannut Erik....  Voimme ottaa ihan minkä muun vapaan paikan satamasta..
Hyvä päätös!!!

Satama ja..
Tukholman ensimmäiset..
Hoidettiin alta pois kauppa, kun ilma poutaantui.  Katsottiin tulevaa matkasuunnitelmaa ja mahdollisia paikkoja jo ennen päätepistettä, eli jos tuleva siirtyminen etelää kohti alkaa tuntumaan "matkan teolta", jäädään tähän tai tähän.. toi vois olla Kiva.. Johanna toteaa.. :-)



Siis mikä se huominen kohde on??  Huominen sen näyttää..

Niin, Phil Collins on yksi suosikkeja ja samoin biisi "Another Day In Paradise..





3 kommenttia:

  1. Hyvä J & J ; nyt olette selkeästi sisäistäneet matkaveneilyn syvimmän muutoksen, suunnitelmat ovat tehty muutettaviksi. Hienoa, jatkakaa valitsemallanne tiellä.

    VastaaPoista
  2. Siis tarkoitimme olemuksen, ei muutoksen.

    VastaaPoista
  3. Kiitos, plan tehdään joka ilta ja aamu.. Banaanit ovat edelleen syömäkuntoisia, siksi ostettiin vähän virheinä, että saadaan miettiä pidempään ja kyllähän me mietitään :-) Terkkuja sinne kavereille!! 2xJSa

    VastaaPoista